WIJ ZIJN BISQ

Aangenaam kennis te maken! Al voor de Hotelschool deelden wij al de liefde voor lekker eten en nog steeds genieten we vaak van elkaars kookkunsten. Als BISQ North Sea Food Explorers gaan we iets opbouwen dat toekomstbestendig is en waar we trots op zijn. Producten waar je gewoon 100% van kan genieten en die niet knagen aan je geweten.

ROBERT JAN

“Mijn opa en ik haalden vaak een emmertje verse vis in de haven van Stellendam. Die maakten we dan samen klaar. Heerlijk om samen te doen! We gaan een boost geven aan de Noordzee seafood cultuur!”

YORAM

“Eten, drinken en koken: ik groeide ermee op! En nog steeds werk ik met veel plezier als freelance kok. Ik ben gastronomisch genieter in hart en nieren. Dankzij diepzeeduiken zie ik de enorme waarde en schoonheid van onze zeeën”

FEDDO

“Vroeger ging ik vaak naar het strand om te skimboarden op laag water. Inmiddels kom ik er vooral om te kite-surfen op hoger water. Daardoor zie ik telkens hoe mooi de Nederlandse kust is en hoe belangrijk het is om er zuinig op te zijn.”